Blog

Tratamentul Corporal pentru Slabire si Eliminarea celulitei – Triple Action

Tratamentul Corporal pentru Slabire si Eliminarea celulitei – Triple Action

Vara ne rasfata cu nenumarate posibilitati de a ne bucura de timpul liber, care ne pun in valoare modul in care am gestionat tot anul sufletul si trupul nostru. Pentru ca suntem mereu in cautarea exceptionalului din punct de vedere mental, corpul ne urmeaza intocmai. Alaturi de antrenamente fizice constante, sau doar miscare usoara zilnic, si o alimentatie cat mai curata si sanatoasa, este nevoie si de anumite tratamente care doar ele pot rezolva anumite probleme deosebite. Despre ce probleme este vorba? Ce tipuri de efecte putem obtine in cadrul tratamentului Triple Action?

  1. Tratarea celulitei
  2. Tratarea acumularilor adipoase locale
  3. Tonifiere tisulara

Tratamentul cuprinde 4 faze: Peelingul, Anticellulite, Cryolift gel, Masajul.

  1. Peelingul

Aceasta prima faza a tratamentului are ca rol indepartarea celulelor moarte ale epidermului, pentru obtinerea unui randament maxim.

  1. Anticellulite

Pe pielea uscata se aplica o cantitate de Celluslim Serum sau Artichoke Complex Serum, care se penetreaza cu ultrasunete sau radiofrecventa. In continuare se aplica Cryolift Gel, se infasoara cu folie si clienta sta in capsula Dermalife SPA Feng Shui, programata la o temperatura medie, timp de 30 de minute.

  1. Cryolift gel

Se aplica pe pielea uscata cu un usor masaj, Triple Action Gel, pana la absorbirea totala a produselor in piele. In continuare se aplica Cryolift Gel, se lasa sa se absoarba timp de cateva minute, apoi se infasoara zona de lucru cu fese elastice umezite in apa rece si se lasa sa actioneze timp de 20 de minute. Pentru un efect mai spectaculos, Tasara Salon propune impachetarea adiacenta cu fese elastice ce au fost anterior tinute in argila si care au un efect de slabire localizata extraordinar, cu rezultate vizibile pe loc.

  1. Masajul

Se efectueaza local, un masaj puternic cu Liposlim Massage Cream/Lipodiose Cream si se incheie cu aplicarea Stretchfirm Cream.

Tratamentul pentru acasa

Deoarece tratamentele corporale necesita o aplicare constanta, tratamentul pentru acasa este extrem de important, pentru ca produsele sa actioneze continuu asupra celulitei si tesutului adipos. Rezultatele finale ale tratamentului depind intr-o proportie foarte mare de constinciozitatea clientei atunci cand este acasa (sa faca tratamentul pentru acasa asa cum i-a fost indicat, sa se alimenteze corect si sa faca miscare de 2-4 ori pe saptamana).

Dimineata este recomandata folosirea cremei Liposlim Massage Crream sau Lipodiose cream. Seara, se aplica Triple Action Gel si Stretchfirm Cream.

Cat timp trebuie sa facem acest tratament?

In functie de diagnosticul facut de catre specialist, se stabileste numarul de proceduri (minim 15) care se vor executa de 2-3 ori pe saptamana.

Va asteptam cu drag la Tasara Salon pentru a putea beneficia de efectele extraordinare ale acestui tratament corporal in aceasta vara. Pentru ca depinde numai de ceea ce facem azi, rezultatul a ceea ce suntem maine.

 


Posted by tasarasalon on 3 august 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *