Blog

Remodelare corporala cu ajutorul Capsulei Dermalife SPA Feng Shui

Remodelare corporala cu ajutorul Capsulei Dermalife SPA Feng Shui

Capsula Spa Feng Shui este un complex de tratamente capabil sa schimbe viziunea asupra posibilitatilor tehnicii moderne in ceea ce priveste reabilitarea problemelor legate de silueta.

Dermalife Spa Feng Shui va permite sa oferiti o gama de tratamente revigorante si binefacatoare pentru ingrijirea pielii, fetei si corpului in acelasi timp cu cele mai bune servicii Spa.

Ozonoterapie, cromoterapie, meloterapie, dus, aromoterapie, hidromasaj, radiatii infrarosii, sauna uscata, sauna umeda, briza de ioni negativi ; toate intr-un singur aparat.

Capsula Dermalife Spa Jet, una dintre ultimele inovatii in materie de echipament SPA, un aparat complex, foarte performant, de ultima generatie care ajuta la obtinerea siluetei dorite.

Acest aparat pentru slabit si intretinere corporala ,aduce ca tratament efecte biochimice prin terapia cu raze infrarosii si ozonoterapie. Tratamentul este unul modern si cu rezultate imbatabile.

Este o capsula translucida ce creeaza satisfactie totala prin: radiatii infrarosii, sauna uscata, sauna umeda, ozonoterapie, cromoterapie, meloterapie, dus, aromoterapie, hidromasaj, briza de ioni negativi.

Ozonoterapia – curata porii capilarelor, eliminand metalele grele si grasimile din organism. De asemenea, poate avea efect purificator, eliminand poluarea din aer, creand un aer proaspat si sanatos.

Sauna umeda – aduce beneficii enorme pentru corp prin aportul de energie vitala si imbunatateste circulatia sanguina.

Aromoterapia – foloseste uleiuri speciale ce pot fi inspirate in timpul tratamentului prin baia de aburi.

Cromoterapia – functioneaza prin stimulii dati corpului de catre centrii nervosi de la nivelul creierului.

Hidromasajul si dusul – se face un masaj relaxant si tonifiant cu jeturi puternice de apa stimuland circulatia sanguina si sistemul limfatic.

Meloterapia – va puteti relaxa si bine-dispune ascultand in timpul tratamentului muzica preferata cu ajutorul sistemului Radio-CD detinut de Capsula Spa Jet.

Ventilatia la nivelul capului – pentru persoanele care suporta mai greu tratamentul la caldura se poate utilize sistemul de ventilatie la nivelul capului.

Rezultatele acestei capsule sunt bazate pe vechile principii medicale japoneze conform carora apa si uzul ei in tratamentele corporale prin presiune pot inlatura anumite boli si pot imbunatati starea generala a corpului uman.

Efecte: imbunatateste metabolismul si circulatia sangelui, elimina senzatia de oboseala si confera energie organismului, relaxare, intarzie procesul de imbatranire, curata si depigmenteaza pielea, ii conferaelasticitate, curata in profunzime fiind benefica pentru infrumusetarea pielii, slabire, scadere in greutate si modelare corporala, eliminarea tensiunilor din corp, activarea functiei de auto-insanatosire si aparare a corpului, eliminarea mai buna a substantelor nocive, stimularea organelor, frecventei inimii si a metabolismului, reducerea celulitei si alte efecte cosmetice pozitive.

Functii: sauna cu aburi, sauna uscata, infrarosii, hidrofuziune, fitoterapie, pat cu vibromasaj cu design ergonomic intr-un mediu de relaxare totala care-l face usor de utilizat, sistem vitaminizat / mineralizat, ventilatie la nivelul capului, 10 programe progresive, aromoterapie, ecran Deluxe Color LCD, terapie spectrala prin culori (rosu, verde, albastru, galben, turcoaz si violet), sistem de autosterilizare prin functia de ozon ce distruge bacteriile, sistem audio – meloterapie, modelare corporala si scadere in greutate, relaxare si comfort sporit pentru corpul uman intr-o singura sedinta.


Posted by tasarasalon on 10 mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *