Blog

Oferta de sarbatori Tasara Salon

Oferta de sarbatori Tasara Salon

Pentru a fi senzaționale de Revelion și un look impecabil, am pregătit o super ofertă cu și despre Lifting!
50% discount la orice abonament (6 ședințe) de Lifting, fiecare ședință incluzând 4 proceduri de ultimă generație:
Radiofrecvență
– Oxigen Hiperbaric
Microinjector
– Sonoforeză ochi
Produsele vedetă în aceste abonamente sunt Collagen Booster de la Babor și fiolele cosmeceutice PBSerum.

Babor Collagen Booster Fluid activează producția naturală de colagen a pielii, îmbunătățind vizibil densitatea pielii și fermitatea.

PBSerum este o linie nouă de produse Cosmeceutice – adica produse cosmetice cu acțiune farmaceutică/medicală. Aplicarea topică le apropie de definiția de cosmetice iar efectele în stratele profunde ale pielii, de produse cu efect medical – care practic tratează diverse probleme/afecțiuni ale pielii.

Prețul unei ședințe care implică 4 din cele mai importante proceduri dermato-cosmetice ale momentului este de 560 lei, însă beneficiind de această ofertă între 11-31 Decembrie, o ședință va costa numai 280 lei!

Pentru progamări, pentru vă așteptăm să ne sunați la 0721 200 828. Mai întâi ne întâlnim să alegem cea mai bună schemă de tratament care să pună în lumină toate nevoile tenului, trecutul lui și idealurile pe care doriți să le atingeți din acest punct de vedere. Apoi, setăm întâlnirile în funcție de cum putem obține rezultatele cât mai repede și mai eficient, dar care să aibă efect și pe lungă durată.

 


Posted by tasarasalon on 11 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *